Bergen Media By

Manøver 25. august

Fredag 12 august 2011
Del

MediArena og Bergen Media By presenterer:

English version

Manøver på Logen bar

Kl. 19–21
Torsdag 25. august
Bordtennis-turnering fra kl.16:30Hør historien om Media City i Manchester. Delta i diskusjonen om organiseringen av Bergens medie- og kulturnæringer!


Bergen en innovasjonsby? MediArena legger fram noen av sine konklusjoner fra sin analyse av den kreative industrien i Bergen.

Hva kan Bergen lære av Manchester? BBC og ITV er i ferd med å flytte tusenvis av arbeidsplasser ut av London - til den hypermoderne mediebydelen Media City UK i Manchester. MediaCity rommer også lokale underleverandører og produsenter i tilstøtende sektorer, organisasjoner og utdanningsinstitusjoner. Iain Bennett har vært en sentral pådriver i prosessen - hele veien fra idè til virkelighet. Han deler sine erfaringer. Hva kan Bergen lære av våre britiske venner?

Rethink: Bergens kreative potensial Vær med i diskusjonen om hvordan landets kreative hovedstad bør se ut, og hva vi kan løse i fellesskap.

Bordtennis-turnering Vi inviterer byens kreative hoder til bordtennisturnering. Fra 1630 til 1900: Kvalifiserende runder. Finalen avholdes i plenum ca klokken 2100.

Kreativt metall Musikalsk overraskelse i samarbeid med Hole in the Sky.Manøver er et felles bransjetreff for Bergen Media By, Proscen, Design Region Bergen, Visp og Brak. Prosessleder er Monica Hannestad, tlf 907 54 600, monica@drb.no

I samarbeid med NSSP:

Les mer om

MediArena

MediArena er et treårig prosjekt rettet mot mediebransjen i Bergensregionen. Formålet er å stimulere til økt innovasjon basert på samarbeid mellom bedrifter, FoU og utdanningsmiljøer og offentlige utviklingsaktører. MediArena inngår i det nasjonale Arenaprogrammet som eies av Innovasjon Norge, SIVA og Norges forskningsråd. MediArena er organisert som et akseselskap heleid av Stiftelsen Bergen Media By.

Nettstedet er levert av Kamikaze Media AS